Over ons

Over Boomkwekerij de Rutven,

Over ons

Graag willen we u wat meer vertellen over ons bedrijf,

Boomkwekerij de Rutven Leon Domen zn. B.V. De kwekerij is opgericht in 1986 door Leon, Marie en Arno Domen. Later is deze door Arno overgenomen. De kwekerij is gevestigd te Wernhout (Gemeente Zundert, Noord-Brabant). 

De oppervlakte van de boomkwekerij bedraagt nu ruim 120 hectaren, er worden zaailingen (1+0, 2+0) gekweekt voor zowel onderstammen, plantgoed en lengtematen. Daarnaast worden er ook zaailingen terug geplant voor 2- en 3-jarig bos en haagplantsoen, o.a. loofhout en naaldhout. Verplante onderstammen en recht uitgangsmateriaal bestemd voor doorkweek zitten ook in ons assortiment. 

Wij als boomkwekerij de Rutven kweken ook diverse soorten winterstek, o.a. ligustrums, salix, cornus, dit alles in diverse soorten en maten, daarnaast kweken we ook plantgoed voor opplant (oppot) o.a. prunus (laurier), taxus baccata, picea en abies wederom in diverse soorten en maten. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, tevens staan we bekend om onze goede service en betrouwbaarheid, wij hechten grote waarden aan onze vele trouwe relaties. De klant staat bij ons altijd centraal. 

U bent altijd van harte welkom, voor een bezoek aan onze boomkwekerij. U kunt natuurlijk contact met ons op nemen voor overige vragen.

De Rutven, 

Arno, Sonja, Gijs en Bram Domen

Met zorg geteelde kwaliteitsplanten in een breed assortiment